Usluge

Usluge homeopatskog centra 'Primula' su pružanje homeopatskih savjetovanja i održavanje homeopatskih radionica edukativnog karaktera (u radionicama se obrađuju sezonske tegobe kao npr. gripa, viroze, alergije, prva pomoć, probavne smetnje, cistitis i sl.).
Za predbilježbe za homeopatsko savjetovanje ili upite vezane uz rad centra ili homeopatiju, slobodno se obratite na kontakte navedene ovdje.

Homeopatsko savjetovanje

Prvo homeopatsko savjetovanje (konstitucijsko) traje 1.5 do 2h. Radi se isključivo o razgovoru, ne koriste se nikakva druga sredstva. Ukoliko postoji, potrebno je priložiti prethodnu medicinsku dokumentaciju.
U terapiji se koriste isključivo homeopatski pripravci ili ako postoji potreba, može se sugerirati neka druga terapija ili pregled (alopatska medicina ili neka druga holistička disciplina).
Prvo kontrolno savjetovanje se radi ovisno o svakoj osobi u razmaku od dva tjedna do mjesec dana.

Radionice

Radionice organiziramo i izvan centra, a radionice u centru se organiziraju za manji broj polaznika (najviše 10) jednom mjesečno, a sve informacije o temama i datumu održavanja možete pratiti na našoj stranici ili na www.homeopatija.hr.
Radionice u centru organiziramo subotom od 09.30h do 14.30h uz pauzu za kavu, čaj...
Predavanje je u powerpointu i polaznici dobivaju izlistani kratki prikaz predavanja.

Cjenik usluga

Savjetovanje - konstitucijsko: 550,00 kn
Savjetovanje - konstitucijsko s obiteljskim popustom: 450,00 kn
Savjetovanje - kontrolno: 300,00 kn
Savjetovanje - kontrolno s obiteljskim popustom: 250,00 kn
Konzultacija - kratka: 150,00 kn
Radionica: 300,00 kn

VAŽNA NAPOMENA: Kako bi zaštitili svoje klijente uslijed krize uzrokovane koronavirusom i ujedno osigurali kontinuiranu uslugu, usluge homeopatskih savjetovanja privremeno ćemo obavljati i putem komunikacijskih alata kao što su Skype, WhatsApp ili Viber.

Molimo vas da nas za predbilježbe kontaktirate na naš kontakt telefon ili e-mail adresu.