Usluge

Usluge homeopatskog centra 'Primula' su pru┼żanje homeopatskih savjetovanja i odr┼żavanje homeopatskih radionica edukativnog karaktera.
Za predbilje┼żbe za homeopatsko savjetovanje ili upite vezane uz rad centra ili homeopatiju, slobodno se obratite na kontakte navedene ovdje.

Homeopatsko savjetovanje

Prvo homeopatsko savjetovanje (konstitucijsko) traje 1.5 do 2h. Radi se isklju─Źivo o razgovoru, ne koriste se nikakva druga sredstva. Ukoliko postoji, potrebno je prilo┼żiti prethodnu medicinsku dokumentaciju.
U terapiji se koriste isklju─Źivo homeopatski pripravci ili ako postoji potreba, mo┼że se sugerirati neka druga terapija ili pregled (alopatska medicina ili neka druga holisti─Źka disciplina).
Prvo kontrolno savjetovanje se radi ovisno o svakoj osobi u razmaku od dva tjedna do mjesec dana.

Usluge homeopatskih savjetovanja mogu se obaviti i putem komunikacijskih alata kao ┼íto su Skype, WhatsApp ili Viber, ali preferirani na─Źin je dolazak na savjetovanje u┼żivo.

Radionice

Radionice organiziramo i izvan centra, a radionice u centru se organiziraju za manji broj polaznika (najvi┼íe 10), a sve informacije o temama i datumu odr┼żavanja mo┼żete pratiti na na┼íoj stranici ili na www.homeopatija.hr.

Cjenik usluga

Savjetovanje - konstitucijsko: 80,00 EUR (602,76 kn)
Savjetovanje - konstitucijsko s obiteljskim popustom: 65,00 EUR (489,74 kn)
Savjetovanje - kontrolno: 45,00 EUR (339,05 kn)
Savjetovanje - kontrolno s obiteljskim popustom: 40,00 EUR (301,38 kn)
Konzultacija - kratka: 22,00 EUR (165,76 kn)

Fiksni te─Źaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

Molimo vas da nas za predbilje┼żbe kontaktirate na na┼í kontakt telefon ili e-mail adresu.